Continuă Programul Național Apicol

0
146

                       

Directorul executiv al APIA Sălaj, Călin Perneș, a prezentat vineri, 23 iulie, în ședința de Colegiu Prefectural, situația privitoare la acordarea de sprijin financiar, pentru anii 2020-2021, prin Programul Național Apicol.

În anul 2021, asistăm la aproape o triplare a numărului de cereri de intenție depuse, față de anul precedent. Anul trecut, prin Programul Național Apicol, au fost depuse 36 de cereri de intenție pentru subvenții și 486 de cereri de plată, depuse și autorizate. Valolarea totală solicitată a sprijinului financiar este de 8.677.781,93 lei, iar valoarea autorizată la plată a fost de 6.268.153,44 lei.

Pentru semestrul I al anului 2021, au fost depuse 98 de cereri de intenție, iar pentru plata efectivă, un număr de 8 cereri. Activitatea de preluare a cererilor este în derulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.