Continuă angajările la Spitalul Județean de Urgență Zalău

Cea mai mare unitate medicală din județ continuă să facă angajări, pentru a mai diminua deficitul de personal.

Spitalul Județean de Urgență Zalău a scos la concurs posturi de medici, asistenți și infirmieri. Este disponibil 1 post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea psihiatrie, în cadrul Secției Psihiatrie, contract individual de muncă pe durată nedeterminată, durata timpului de
lucru fiind de 7 ore/zi, dar și 1 post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea psihiatrie, în cadrul Ambulatoriului Integrat, contract individual de muncă pe durată nedeterminată, durata timpului de lucru fiind tot de 7 ore/zi.

Dosarele pentru înscrierea la concurs se pot depune până în data de 7 mai. Proba scrisă va avea loc în 15 mai, iar proba clinică (practică) e programată în 20 mai.

Unitatea medicală mai angajează trei infirmieri, pentru Urologie, Bloc Operator și Ortopedie -Traumatologie, cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, program de muncă de 8 ore/zi, în ture.

Dosarele se pot depune până în data de 2 mai. Proba scrisă va avea loc în 28 mai, iar interviul va fi susținut în 3 iunie, de către candidații care au trecut prima probă.

Sunt scoase la concurs 1 post de asistent medical generalist și un post de asistent medical generalist principal, ambele în cadrul Secției Medicină Internă, pe perioadă nedeterminată, cu contract individual de muncă, normă întreagă, program de 8 ore/zi, în ture. Candidații înscriși vor susține proba scrisă în 29 mai, iar proba interviului va avea loc în 3 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *