Continuă ploaia de goluri şi in etapa a doua a Ligii a IV-a

Formaţiile sălăjene s-au întrecut în goluri week-endul trecut, Dumbrava Gîlgău fiind singura care a reuşit să înscrie de opt ori la poartă fără să primească gol


În cea de-a doua etapă a Ligii a IV-a cele opt echipe sălăjene golurile au fost la ordinea zilei. De 56 de ori a intrat mingea în plasă week-endul trecut.

Dumbrava Gîlgău s-a impus fără prea mari probleme cu CS Hida. Echipa antrenată de Marius Paşca contabilizează cea de-a doua victorie contra unei echipe care în etapa trecută a reuşit un egal cu Barcău Nuşfalău, contracandidată la tilul a Dumbravei.

Şi campioana Sălăjului continuă ploaia de goluri. După victoria la scor din prima etapă, Ciprian Pavel şi compania au făcut spectacol şi pe terenul fostei campioane, Sportul Şimleu. Unirea Mirşid are clar misiunea de a reuşi din nou să se încoroneze campioana Ligii a IV-a. În acest sens mai mulţi jucători care s-au înţeles cu campioana s-au impus deja ca titulari şi au contribuit la o nouă victorie a echipei conduse de Călin Bereschi.
AS Chieşd surclasează Olimpic Bocşa. În continuare cu lotul de anul trecut, formaţia antrenată de Valer Puşcaş a reuşit un scor fluviu cu o nucă tare a Ligii a IV-a, care şi-a propus o clasare în primele şapte echipe. Înaintea acestei etape AS Chieşd venea dornică să spele ruşinea suferită pe tereneul nou promovatei Cetatea Buciumi, unde a pierdut în prima etapă, destul de categoric.
Cătălin Anghel, revine cu gol la CS Barcău Nuşfalău. Formaţia antrenată de Adrian Damian a reuşit să se impună in faţa unui adversar nu foarte redutabil. După ce în etapa trecută a reuşit doar un egal pe terenul de la Hida, de această dată, Vasile Ciorba şi compania au întâlnit un adversar mai accesibil şi au câştigat.
Încă un hattrick pentru Adrian Gheţi. Fostul jucător al Şimleului, experimentatul jucător şi-a arătat din nou valoare şi a ieşit la rampă când echipa sa a avut nevoie de el. stop_coloana În meciul din etapa trecută, Flacăra Halmăşd a avut de înfruntat Sportul Şimleu, însă partida a fost una fără prea mare istoric, iar formaţia antrenată de Vasile Paşca s-a impus la o diferenţă de opt goluri.
Silvania Cehu Silvaniei îşi revine şi se impune. După ce a suferit un eşec usturător în prima etapă pe terenul campioanei, formaţia antrenată de Adi Deac a câştigat împortiva unei nou promovate.

Briliantul străluceşte în tricoul Rapidului. Adrian Fărcaş a marcat din nou pentru gruparea antrenată de Marius Muntean, de data această marcând chiar din foarfecă. În etapa precedentă, vicecampioana Sălajului şi proaspăta câştigătoare a Supercupei a debutat în noul sezon pe terenul unei nou promovate şi a reuşit să înscrie de nu mai puţin de şase ori. De această dată, a întâlnit din nou o formaţie nouă în Liga a IV-a, dar care a fost un adversar mult mai redutabil.

Benfica Ileanda câştigă categoric. După ce în prima etapă a fost foarte aproape să obţină cel puţin un punct în deplasare la Bocşa, de această dată, elevii lui Adrian Pop s-au descurcat admirabil şi au punctat de şase ori în poarta Gloriei Bobota.

Dumbrava Gîlgău – CS Hida 8 – 0 (3 – 0)
Sportul Şimleu – Unirea Mirşid 2 – 10 (0 – 5)
AS Chieşd – Olimpic Bocşa 8 – 2 (1 – 1)
CS Barcău Nuşfalău – Inter Pericei 5 – 2 (3 – 0)
CS Crasna – Flacăra Halmăşd 2 – 4 (1 – 0)
Silvania Cehu Silvaniei – Real Crişeni 4 – 1 (2 – 0)
Rapid Jibou – Cetatea Buciumi 2 – 0 (0 – 0)
Benfica Ileanda – Gloria Bobota 6 – 1 (4 – 1)

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *