septembrie 25, 2023

Contabilii cer sprijin pentru IMM-uri

0

“Ordonantele la care se lucreaza in prezent – impozitul forfetar de 6.500 de lei pe an pentru IMM-uri si eliminarea deductibilitatii cheltuielilor de functionare, intretinere si reparatii, inclusiv cheltuielile privind combustibilul – vor ucide firmele mici si mijlocii din Romania”, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Alexandru Tamba, presedintele filialei Salaj a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).
In opinia sa, peste 90% din locurile de munca din tara sunt asigurate de catre IMM-uri si nicidecum de catre marile companii. “Viitorul este al intreprinderilor mici si mijlocii, care se adapteaza mai repede, iar Guvernul trebuie sa le sprijine”, a mai spus Tamba.
In cadrul evenimentului de ieri, oficialul CECCAR Salaj a facut referiri la principalele activitati in care a fost implicata organizatia, respectiv conferinta nationala a contabililor si expertilor contabili, conferinta internationala CECCAR-ICAEW (institutul de contabilitate din Anglia si Tara Galilor), precum si Seminarul Comitetului de Integrare Latina Europa-America.
Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania – Filiala Salaj numara peste 800 de membri, dintre care 290 de experti contabili si 321 de contabili autorizati. Diferenta o reprezinta firmele de contabilitate si de expertiza contabila.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut