decembrie 3, 2022

Consumul de bere pe stadioanele din Romania, ar putea fi permis. Care este motivul

Federatia Romana de Fotbal ia in calcul adoptarea unei masuri care ar putea fi primita cu bucurie de majoritatea suporterilor – permiterea berii la meciuri.
Andrei Vochin, consilierul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, le-a dat o veste imbucuratoare microbistilor din Romania.
Suporterii romani s-au plans de-a lungul timpului ca pe stadionele din Romania nu este permis consumul de alcool, in conditiile in care in multe tari din Europa este legal sa bei bere pe stadion. Ceea ce nu vor sa inteleaga microbistii din Romania este ca fanii din alte tari au priceput ca violenta nu isi mai are locul pe o arena de fotbal si ca daca ti se da voie sa bei pe stadion nu inseamna ca trebuie sa strici spectacolul din teren varsandu-ti nervii pe jucatori sau pe alti spectatori care au venit la meci sa se bucure de fotbal.
Acesta considera ca permiterea consumului de bere va atrage publicul la stadion.
"Mi se pare o mare prostie, merg in toate stadioanele din Europa asta, se bea o bere usor alcoolizata, ca d-aia vine omul la spectacol, sa mai bea o bere, sa mai manance un sandvis, sa mai stea de vorba. La noi e regula ca la un kilometru in jurul stadionului sa vinzi bauturi de acest gen. Avem initiativa asta de cinci ani, tot incercam, dar nici nu stii unde sa pui dosarul ca s-a schimbat ministrul", a declarat Andrei Vochin pentru una dintre televiziuni.
In Romania, consumul de alcool in locuri publice este sanctionat cu o amenda intre 100 si 500 de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *