Constantina Dita a castigat cursa de 10 km de la Tokyo

Atleta Constantina Dita a castigat cursa de 10 km de la Tokyo, iar Luminita Talpos s-a clasat pe locul 10, duminica, la maratonul din capitala Japoniei, la care s-a impus la feminin Mizuho Nasukawa. Potrivit Sport Expert Management, Dita a decis sa participe in proba scurta de la Tokyo, deoarece obiectivul sau principal pentru prima parte a acestui an este maratonul de la Londra. Cursa de 10 kilometri a fost si una de sustinere a candidaturii orasului Tokyo pentru Jocurile Olimpice din 2016. “M-am simtit bine, am alergat relaxata desi vin dupa o saptamana extrem de obositoare aici in Japonia, insa nu am putut sa nu tin cont de incurajarile extraordinare ale oamenilor de pe traseu, astfel incat am dat ce-am avut mai bun”, a declarat Constantina Dita la finalul cursei.
Potrivit agentiei France Presse, la maratonul de la Tokyo s-a impus, in cursa feminina, Mizuho Nasukawa din Japonia, cu timpul de doua ore, 25 de minute si 38 de sutimi. Luminita Talpos, ocupanta locului 8, a fost cronometrata cu timpul 2.32:22.
La masculin, primul care a trecut linia de sosire a fost kenyanul Salim Kipsang, dupa doua ore, 10 minute si 27 de secunde de la start.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut