Consiliul Judeţean vrea să reabiliteze drumul judeţean Zalha-Bezded-Cernuc

3
1135

Consilierii judeţeni au aprobat în cadrul şedinţei de joi, 28 ianuarie, un proiect de hotărâre privind principalii indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie „Modernizare DJ108S: sector Zalha-Bezded-Cernuc”, în lungime de 10,4 kilometri.   

“Sectorul de drum care face obiectul prezentului referat de aprobare se desfășoară pe raza teritorială a comunei Zalha, respectiv Gârbou, judeţul Sălaj și asigură accesul locuitorilor din Zalha, Bezded, Cernuc atât la centrele de comună, respectiv principalele obiective socio-economice şi administrative, dar și o variantă cu 30 km mai scurtă spre reședința de județ și spre orașul Jibou”, se arată în referatul care însoţeşte proiectul.

Valorea totală estimată pentru reabilitarea a 10,4 kilometri de drum este de 74.155.158,59 lei, investiţia urmând a fi eşalonată pe trei ani.

După reabilitare, drumul va avea o lăţime de şase metri, cu câte un metru de acostament pe fiecare parte. De asemenea, se va amenaja sistemul de colectare și evacuare al apelor pluviale, două poduri şi patru staţii de autobuz.

3 COMENTARII

    • Doru.Tu traiesti in Ro?Pe bune.Dk nu,inseamna ca esti nevinovat.Dk da,inseamna ca nu esti la curent cu ceea ce de intampla in scumpa nostra tzarishoara.Hotia este institutionalizata.Decat (sic) ministerul aferent mai lipseste.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.