Consiliul Județean vrea să afle părerea cetățenilor despre strategia de dezvoltare a Sălajului

1
156

Consiliul Județean Sălaj va invită la dezbaterea publică pentru elaborarea ”Strategiei de Dezvoltare a județului 2021 – 2027”.

Aceasta are loc miercuri, 7 iulie, în sala de Ședințe „Porolissum” de la Centrul de Cultură și Artă al județului Sălaj (Zalău, Piața 1 Decembrie 1918, Nr. 12).

Vor exista mai multe grupuri tematice de discuții, în funcție de domeniile de referință, programate la ore diferite, pentru ca cei interesați de unul sau mai multe domenii să poată participa.

Grupurile tematice sunt: Dezvoltare economică locală și turism – ora 09.00; Planificare spațială, urbanism și mediu – ora 11.00; Capacitate administrativă și digitalizare – ora 13.00; Politici sectoriale: educație, protecție socială, sănătate, cultură – ora 15.00.

La dezbaterea publică pot lua parte instituții publice, ONG-uri, sindicate, societăți comerciale, persoane fizice, etc. direct interesate de unul sau mai multe domenii abordate în cadrul grupurilor tematice.

1 COMENTARIU

  1. Pierdere de vreme! Chiar nu realizați ca e un haos total in județul nostru, in tara noastră!!! In toate domeniile de activitate ! Va trebuit schimbare! O aveți ! In rău!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.