Consiliul Județean vrea să afle părerea cetățenilor despre strategia de dezvoltare a Sălajului

Consiliul Județean Sălaj va invită la dezbaterea publică pentru elaborarea ”Strategiei de Dezvoltare a județului 2021 – 2027”.

Aceasta are loc miercuri, 7 iulie, în sala de Ședințe “Porolissum” de la Centrul de Cultură și Artă al județului Sălaj (Zalău, Piața 1 Decembrie 1918, Nr. 12).

Vor exista mai multe grupuri tematice de discuții, în funcție de domeniile de referință, programate la ore diferite, pentru ca cei interesați de unul sau mai multe domenii să poată participa.

Grupurile tematice sunt: Dezvoltare economică locală și turism – ora 09.00; Planificare spațială, urbanism și mediu – ora 11.00; Capacitate administrativă și digitalizare – ora 13.00; Politici sectoriale: educație, protecție socială, sănătate, cultură – ora 15.00.

La dezbaterea publică pot lua parte instituții publice, ONG-uri, sindicate, societăți comerciale, persoane fizice, etc. direct interesate de unul sau mai multe domenii abordate în cadrul grupurilor tematice.

1 thought on “Consiliul Județean vrea să afle părerea cetățenilor despre strategia de dezvoltare a Sălajului

  1. Pierdere de vreme! Chiar nu realizați ca e un haos total in județul nostru, in tara noastră!!! In toate domeniile de activitate ! Va trebuit schimbare! O aveți ! In rău!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.