Consiliul Județean verifică modul în care se deszăpezesc drumurile

2
351

După ce, vineri, președintele Consiliul Județean Sălaj a verificat în teren starea drumurilor și modul în care se respectă programul de deszăpezire al acestora, Dinu Iancu-Sălăjanu s-a întâlnit, luni, cu reprezentanții antreprenorilor ce desfășoară lucrări de reabilitare sau modernizare pe drumurile județene, conform contractelor aflate în derulare.

Având în vedere contextul meteorologic și prognoza pentru perioada următoare, conducerea Consiliului Județean Sălaj a cerut constructorilor să-și intensifice eforturile privind deszăpezirea, să asigure fluenţa traficului rutier și să dispună toate măsurile necesare pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie.

”Toți factorii implicați în procesul de deszăpezire a drumurilor județene trebuie să își intensifice eforturile, mai ales atunci când ninge, pentru a evita situații în care autovehiculele rămân împotmolite în zăpadă sau se produc accidente rutiere. Până acum nu a fost cazul unor evenimente majore și nici nu s-a pus problema ca un drum să fie închis circulației rutiere din cauza ninsorii”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Pentru sectoarele de drum județean pe care sunt lucrări de reabilitare și modernizare, activitatea de prevenire a înzăpezirii și asigurarea circulației rutiere în condiții optime este în sarcina constructorului: Reabilitare și modernizare DJ108A – lim. jud. Cluj – Bogdana: Asocierea SC Drum Inserv SRL, SC Tehnomodus SRL, SC Cadsil SRL; Reabilitare și modernizare DJ191 C – Nușfalău – Crasna – Zalău – Creaca: SC GP Săgeata Prod SRL; Reabilitare și modernizare DJ108D – Crișeni (DN1H) – Cehu Silvaniei (DJ196): SC Drum Inserv SRL; Reabilitare DJ108D – Cehu Silvaniei – limita jud. Maramureș: SC Delcar SRL; Reabilitare și modernizare DJ110 – Măeriște – Doh – Dumuslău – Carastelec: SC GP Săgeata Prod SRL.

2 COMENTARII

  1. Au vazut oare cum a fost drumul Duminica de la Crasna-Sag-Nusfalau-Padurea Neagra,DAR AU VAZUT CA SE ARUNCA INCA SARE CE ESTE INTERZIS IN EUROPA”SE DA CU CLORURA DE CALCIU,CE NU AFECTEAZA ASFALTUL SI MASINILE”,AU VAZUT CA SE DA CU NISIP DIRECT DIN VALE PLIN CU NOROI,DRUMUL SI MASINILE SI HAINELE SUNT UN DEZASTRU DUPA UN DRUM DE MINIM 20KM.
    SUNT CURIOS CE REZULTAT AU DUPA MAREA IESIRE IN TEREN!!!

  2. A nins 2 zile….catevs ore pe zii…banii sau alocat din noiembrie pana cel puțin martie…ce se intampla cu nisipul,sarea,motorina…de pe iarna asta?utilajele pregatite,echipate pt interventie….?pt ca de consumat ….total toata resursa…nu cred….
    Iarna 2021-2022…alt buget alocat pt iarna?…

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.