Consiliul Județean se pregătește să primească peste 5.000 de colindători

Consiliul Județean Sălaj se pregătește de marea sărbătoare a Crăciunului. Începând de luni, 12 decembrie și până joi, 22 decembrie, instituția îmbracă straie de sărbătoare și își deschide larg porțile pentru colindători.

Peste 5.000 de copii de toate vârstele de la grădinițele, școlile și liceele din întreg județul, precum și cei din centrele rezidențiale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj sunt așteptați să ne aducă vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului și să se bucure de întâlnirea cu Moș Crăciun și de darurile acestuia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brazii sunt deja împodobiți, în curtea instituției a fost montată scena Nașterii Domnului Iisus Hristos, iar sania trasă de reni trebuie să poposească din clipă în clipă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Sălaj – inspectorului școlar general prof. dr. Vasile Bulgărean și inspectorului școlar pentru activități extrașcolare prof. dr. Mădălina-Ioana Rus – pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment. Facem precizarea că în perioada menționată, în intervalul orar 16.00-17.30, îi așteptăm în curtea amenajată în spiritul Crăciunului pe copiii însoțiți de părinți”, e mesajul transmis de reprezentanții instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *