Consiliul Județean se pregătește de sărbătoare. Spațiul verde, transformat în ”Lumea magică a ouălor de Paște”

La Consiliul Județean Sălaj, organizarea pentru sărbătorile pascale a început cu înfrumusețarea spațiului verde din fața clădirii și a curții interioare, cu decorațiuni specifice Paștelui.

În acest peisaj desprins din poveste, reprezentanții instituției vor organiza ateliere interactive pentru aproximativ 250 de copii de grădiniță. Fiecare copil care va ajunge aici va primi din partea Iepurașului câte o surpriză. Pe lângă copiii care frecventează grădinițe din Zalău, și curioșii pot vizita ”Lumea magică a ouălor de Paște”. S-au achiziționat decorațiuni în formă de ou, în diverse culori și mărimi, un păun, puișor de găină, iepuraș, căsuță muzicală și decorațiuni florale.

”Consiliul Județean Sălaj își deschide porțile pentru cei mici și pentru familiile lor, oferind o serie de momente tematice pentru a aduce bucurie și distracție în comunitate. Curtea interioară a fost împodobită cu decorațiuni tematice de Paște, precum ouă colorate, iepurași și o căsuță muzicală.
Joi, 28 martie, și miercuri, 3 aprilie, între orele 11.00 și 13.00, peste 250 de copii de la grădinițele din municipiul Zalău sunt așteptați să ne treacă pragul și să ia parte la atelierele interactive pregătite de colegii noștri de la Biblioteca Județeană <I.S. Bădescu> Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău și A.D.I. Țara Silvaniei. <Lumea magică a ouălor de Paște> poate fi vizitată de cei interesați din 28 martie până în 3 aprilie, între orele 16.00 și 18.00”, au informat reprezentanții administrației județene.
Activități similare vor fi organizate și în perioada premergătoare Paștelui Ortodox.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *