decembrie 2, 2022

Consiliul Judetean Salaj – peste 200 de proceduri de achizitie publica

Consiliul Judetean Salaj a raportat, miercuri 13 noiembrie 2019, ca a efectuat 202 de proceduri de achizitie publica cu o valoare de peste 162 milioane de lei derulate pe parcursul anului 2019.

rn

202 de proceduri de achizitie publica

rn

Peste 162 milioane de lei au reprezentat valoarea totala estimata a celor peste 202 de proceduri de achizitie publica derulate de catre Consiliul judetean pe parcursul anului 2019, in acest moment aflându-se in derulare 32 de proceduri de achizitie publica, dintre acestea, 15 facând obiectul achizitiei publice prin proceduri specifice a unor documentatii tehnice (ex. studii fezabilitate, expertize tehnice, proiecte tehnice etc.) iar 7, cel al executiei unor lucrari pentru diverse obiective de investitii promovate de catre Consiliul judetean.

rn

Reabilitari drumuri judeten, poduri, etc

rn

Astfel, reabilitarea unor sectoare de drumuri judetene dar si consolidarea unor poduri, punerea in siguranta a unor alunecari de teren, precum si alte tipuri de interventii specifice asupra drumurilor si podurilor judetene, fac obiectul a 12 proceduri de achizitie publica aflate in derulare in acest moment (documentatii tehnice si/sau executie lucrari – ex. proiectare si executie lucrari pentru obiectivul – Reabilitare drum judetean DJ 108 : Cehu Silvaniei -limita judet Maramures, proiectare pentru obiectivul de investitie – punere in siguranta pod peste râul Somes, pe DJ 108E etc.) cu o valoare totala estimata de peste 17.891.000 lei, in timp ce peste 9.700.000 lei reprezinta valoarea totala estimata a celor 4 proceduri de achizitie publica cu obiective in infrastructura de sanatate (documentatii tehnice si/sau executie lucrari ex. elaborare Proiect Tehnic pentru obiectivul Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Sectie de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, executie lucrari pentru proiectul Extindere, modernizare si dotare UPU – SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau etc.).

rn

Alte 16 proceduri de achizitie publica care se deruleaza in acest moment, cu o valoare totala estimata de peste 2.930.000 lei, se refera la diverse obiective aflate in patrimoniul judetului, respectiv 6 dintre acestea, pentru care sunt necesare achizitionarea unor documentatii tehnice ori executia unor lucrari, dar si prestarea unor servicii (cladiri si/sau terenuri aflate in patrimoniul Judetului Salaj, ex. amenajarea parcare si spatiu agrement in zona Spitalului Judetean de Urgenta Zalau), in timp ce alte 10 proceduri de achizitie publica au ca obiect achizitionarea unor diverse servicii ori bunuri cu impact in activitatea curenta institutionala (ex. achizitionare server pentru aplicatii economice, produse IT, furnizare gaze naturale etc.).

rn

37 de proceduri lipsa interesului din partea antreprenorilor

rn

Din cele 202 de proceduri de achizitie publica derulate pâna in acest moment, in conformitate cu reglementarile in vigoare privind achizitiile publice, au fost atribuite 133 de proceduri cu o valoare de peste 53.294.000 lei, 32 de proceduri aflându-se in derulare, alte 37 de proceduri fiind neatribuite, in principal, din cauza neprezentarii de oferte din partea operatorilor economici.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *