Consiliul Judetean Salaj isi scolarizeaza 50 din cei 155 de angajati cu peste o jumatate de milion de lei

Consiliul Judetean Salaj  isi scolarizeaza 50 din cei  155 de angajati cu peste  o jumatate de milion de lei

Consiliul Judetean Salaj are anul acesta 531.000 de lei, adica peste 115.000 de euro, pentru a "educa" 50 de salariati ai institutiei. 

rn

Consiliul Judetean Salaj implementeaza, incepand cu data de 29 martie, proiectul "sistemul de management performant", finantat de Fondul Social European, cu contributia Guvernului Romaniei si a institutiei conduse de Tiberiu Marc.
Obiectivul general al proiectului urmareste îmbunatatirea performantei organizationale, conform unui comunicat trimis de Consiliul Judetean Salaj.
Implementarea proiectului va avea ca finalitate faptul ca 50 de angajati de la Consiliul Judetean Salaj vor fi instruiti sa implementeze un "instrument de autoevaluare a modului de functionare a institutiilor adminsitratiei publice".
Proiectul este finantat cu 444.000 de lei de Fondul Social European, Guvernul contribuie cu 68.000 de lei, iar Consiliul Judetean cu 10.500 de lei.
La ora actuala, Consiliul Judetean Salaj are 155 de angajati in aparatul de specialitate, din care 106 sunt functionari publici si 49 sunt personal contractual. Pe langa cei 155 de angajati, mai sunt si 5 functii de conducere – presedinte (Tiberiu Marc), doi vicepresedinti (Sergiu Panie, Robert Szilagy), un secretar general (Cosmin Vlaicu) si un administrator public (Pop Emeric).

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *