septembrie 29, 2023

Consiliul Județean Sălaj cumpără 51 de microbuze electrice pentru elevi

0

Consiliul Județean Sălaj cumpără 51 de microbuze electrice pentru elevi. Administrația județeană a semnat cu Ministerul Educației un contract de finanțare în valoare totală de 36 milioane de lei, în vederea achiziției de microbuze școlare electrice pentru 51 de școli din județ.

Fondurile sunt alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. În cadrul acestui proiect vor fi dotate cu microbuze electrice școlile din orașele Cehu Silvaniei și Șimleu Silvaniei, din 48 de comune – Agrij, Almașu, Băbeni, Bălan, Bănișor, Bobota, Bocșa, Boghiș, Buciumi, Chieșd, Cizer, Coșeiu, Crasna, Creaca, Crișeni, Cuzăplac, Dobrin, Dragu, Fildu de Jos, Gâlgău, Gârbou, Hereclean, Hida, Horoatu Crasnei, Ileanda, Ip, Letca, Lozna, Marca, Măeriște, Mirșid, Năpradea, Pericei, Plopiș, Românași, Rus, Sălățig, Sânmihaiu Almașului, Someș Odorhei, Surduc, Șamșud, Șărmășag, Șimișna, Treznea, Valcău de Jos, Vârșolț, Zalha și Zimbor, precum și un centru școlar de educație incluzivă din subordinea administrației județene. UAT-urile care vor primi microbuzele au obligația de a amplasa câte o stație de încărcare pentru vehiculele electrice, precum și de a asigura, timp de cel puțin patru ani, resursa umană, costurile de reparație și întreținere a microbuzelor, respectiv costurile de alimentare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut