septembrie 30, 2022

Consiliul Judetean Salaj angajeaza inca 11 oameni pe salarii foarte frumoase

Consiliul Judetean Salaj, condus de seful PSD Salaj, Tiberiu Marc, angajeaza pe banda rulanta chiar de la inceputul anului. Iar posturile scoase la concurs sunt platite cu salarii foarte, foarte tentante.

rn

Primul post a fost anuntat pe 28 decembrie, pentru ocuparea functiei publice de executie temporar vacata de consilier juridic clasa 1, grad profesional asistent. Concursul a avut loc pe 4 ianuarie. S-au inscris doi candidati – Balog Bogdan si Farkas Remus. La proba scrisa, Farkas Remus a fost respins. Iar Balog Bogdan a fost admis, urmand ca astazi, 8 ianuarie, la ora 11.00, sa sustina interviul. Daca trece de proba, va obtine postul, care este platit cu 5.116 lei lunar, plus vouchere de vacanta de 1.450 lei anual.
Ieri, luni 7 ianuarie, au avut loc doua concursuri. Unul a fost pentru ocuparea unui post de consilier clasa 1, grad profesional superior, la Compartimentul investitii si lucrari publice, unde s-au inscris doi candidati – Dejeu Bogdan si Balint Ottilia. Postul este platit cu 6.601 lei lunar. Plus 1.450 lei vochere de vacanta. Cel de-al doilea post este de consilier clasa 1, grad profesional superior, la Serviciul financiar, contabilitate si control financiar preventiv, unde s-au inscris cinci candidati. Au fost admise doar patru din cele cinci dosare – Marosan Mihaela, Olaru Ana, Florian Mariana, Avram Livia. Potra Ioana a fost respinsa pentru ca nu a dovedit vechimea de 7 ani in studii superioare. Postul este platit cu 6768 lei lunar, plus 677 lei (majorare pentru exercitare activitati de control financiar preventiv), plus 1.450 lei vochere de vacanta.
Azi, marti 8 ianuarie, are loc concursul pentru functia publica de consilier clasa 1, grad profesional superior, la Compartimentul mediu, utilitati publice si guvernanta corporativa. S-a inscris un singur candidat – Dejeu Bogdan. Acest post este platit cu 6.601 lei lunar, plus 1.450 lei vochere de vacanta.
Maine, miercuri 9 ianuarie, are loc un alt concurs, pentru functia publica de consilier clasa 1, grad profesional superior, la Compartimentul mediu, utilitati publice si guvernanta corporativa. S-a inscris un singur candidat – Balint Ottilia. Si acest post este platit cu 6.601 lei lunar, plus 1.450 lei vochere de vacanta.
La data de 14 ianuarie se organizeaza concurs pentru functia contractuala de inspector de specialitate grad 1 la Compartimentul proceduri ex-ante investitii, unde s-au inscris doi candidati – Gal Mariana si Nagy Liana. Postul este platit cu 3.858 lei lunar, plus 1.450 vouchere de vacanta.
Pe 17 ianuarie se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei publice de referent treapta IA la compartimentul Administrare post-implementare. Termenul limita de depunere a dosarelor de candidatura este 10 ianuarie. Postul este platit cu 3.200 – 3.500 lei lunar, plus 1.450 lei vouchere de vacanta.
Pe 21 ianuarie se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei publice de consilier clasa 1, grad profesional principal, la compartimentul Contractari servicii sociale. Termenul limita de depunere a dosarelor de candidatura este 11 ianuarie. Postul este platit cu 6.601 lei lunar, plus 1.450 lei vochere de vacanta.
Tot in 21 ianuarie se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei publice consilier clasa 1, grad profesional asistent la compartimentul investitii si lucrari publice. Termenul limita de depunere a dosarelor de candidatura este 11 ianuarie. Postul este retribuit cu 5.116 lei lunar, plus 1450 lei vouchere de vacanta
Ultimul concurs de angajare anuntat pana acum este organizat la data de 28 ianuarie, pentru ocuparea functiei publice de consilier clasa 1, grad profesional asistent, la Compartimentul autorizatii de construire si disciplina in constructii. Termenul limita de depunere a dosarelor de candidatura este 18 ianuarie. Postul este platit cu 5.116 lei lunar, plus 1.450 lei vouchere de vacanta.

rn

Tiberiu Marc castiga ca sef
al Consiliului Judetean Salaj
cat 23 de salarii minime

Cel mai mare salariu din Consiliul Judetean Salaj il incaseaza presedintele Tiberiu Marc (n.r. – presedintele PSD Salaj) care se afla la sefia Consiliului Judetean din 2004). Tiberiu Marc castiga 21.375 lei, plus o majorare de 25 la suta pentru implementarea proiectelor cu fonduri de la Uniunea Europeana. Rezulta ca Tiberiu Marc incaseaza lunar de la Consiliul Judetean Salaj un salariu de 26.718 lei (267de milioane de lei vechi).
Vicepresedintii Consiliului Judetean Salaj, Sergiu Panie – PSD (n.r. – secretar general al PSD Salaj) si Robert Szilagyi – UDMR (n.r. – presedinte executiv al UDMR Salaj) incaseaza lunar un salariu de 19.000 de lei, plus sporul de 25 la suta pentru implementarea proiectelor cu fonduri de la UE, ceea ce inseamna ca au un salariu de 23.750 de lei (237 de milioane de lei vechi).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.