octombrie 7, 2022

Consiliul Judetean Salaj a dat bani pentru trei parohii in care s-au facut lucrari

Consiliului Judetean Salaj anunta ca a oferit bani pentru trei parohii din judet, in cadrul unui program de finantare pentru protectia monumentelor istorice din grupa B, aflate in proprietatea privata a persoanelor fizice sau juridice de drept privat.

rn

in urma verificarii documentatiilor si a constatarilor din teren, trei parohii beneficiare au primit bani pentru lucrarile efectuate.
Parohia Ortodoxa Badacin a primit 34.000 de lei pentru lucrarile de reabilitare si consolidare a Bisericii de lemn "Schimbarea la fata". 1. Parohia Greco Catolica Badacin a primit 100.000 de lei destinati lucrarilor de reabilitare a Casei Memoriale "Iuliu Maniu", iar Parohia Ortodoxa Sighetu Silvaniei s-a ales cu 25.000 de lei pentru restaurarea bisericii de lemn din localitate. in plus, Biserica de lemn "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" din localitatea Brusturi a primit 45.000 lei pentru punerea in siguranta in regim de urgenta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.