decembrie 5, 2022

Consiliul Judetean a reparat 25 de kilometri de drum cu peste 6.600.000 de lei

În perioada 16 – 20 noiembrie au fost receptionate lucrarile de reparatii la ultimele sectoare de drumuri judetene cuprinse în programul de reparatii pe anul 2015. Este vorba despre sectorul de pe DJ 191C Ratin – Crasna – Mesesenii de Jos – Aghires si de sectorul de pe DJ110B simleu Silvaniei – Ilisua si Lompirt – DN1F. Lucrarile au constat în realizarea unor covoare asfaltice pe mai bine de 18 kilometri în cazul DJ 191C si pitin peste 7,5 kilometri pe sectoarele supuse lucrarilor de reparatii ale DJ110B.

Valoarea contractata a lucrarilor de reparatii pentru sectorul drumului judetean 191C: Ratin – Crasna – Mesesenii de Jos – Aghires depaseste 4.780.000 lei. Peste 1.850.000 lei reprezinta valoarea contractata a lucrarilor de reparatii pentru sectoarele drumului judetean 110B: stop_coloana Simleu Silvaniei – Ilisua si Lompirt – DN1F. Finantarea lucrarilor pentru reparatiile sectoarele celor doua drumuri judetene amintite a fost asigurata de la bugetul judetului.
Perioada de garantie a lucrarilor de reparatii este de 24 de luni de la data receptiei la terminarea lucrarilor, iar pentru lucrarile de marcaje rutiere perioada de garantie este de 6 luni, se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean Salaj.(E.F.)

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *