Consiliul Județean a pus banul jos pentru două terenuri necesare parcului industrial

Consiliul Județean Sălaj a finalizat achiziţia a două parcele de teren în suprafaţă totală de 7,76 hectare, în zona localității Hereclean, în vederea înfiinţării parcului industrial. Investiţia are o valoare de circa 747.000 de euro.

“Prin achiziţia acestui teren, îndeplinim condiţiile de eligibilitate impuse de legislaţia în vigoare pentru dezvoltarea unei astfel de platforme industriale. Acordurile de parteneriat pe care le-am încheiat cu Primăria Hereclean, respectiv cu Şcoala Gimnazială nr. 1 Panic ne creează perspective pentru extinderea capacităţii viitorului parc industrial până la 32,9 hectare. Am certitudinea că implementarea acestui proiect important pentru Sălaj şi sălăjeni va impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri, prin atragerea de investiţii care să genereze noi locuri de muncă”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele Consiliului Județean Sălaj.

Amenajarea unui parc industrial este unul dintre obiectivele cuprinse în Strategia integrată de dezvoltare durabilă a județului Sălaj pentru perioada 2021-2027.

Întruniți joi, 9 martie, în ședință extraordinară, consilierii județeni au aprobat, cu 23 de voturi pentru și 5 abțineri, cumpărarea terenului necesar realizării unui parc industrial, pe teritoriul comunei Hereclean, precum și prețul rezultat în urma negocierilor cu vânzătorul.

foto cu caracter informativ

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut