noiembrie 27, 2022

Consiliul Judetean a dat premii in bani elevilor olimpici, dar a facut partea leului pentru profesori

Consiliul Judetean Salaj a premiat vineri, 27 noiembrie, in cadrul Galei Învatamantului, elevii care au avut rezultate notabile la olimpiadele scolare. Laudabila initiativa, dincolo de aspectul ca profesorii acestor elevi au fost mai premiati decat ei. Au fost premiati 69 de elevi si 72 de profesori. Fondul total de premiere a fost de 25.000 de lei, din care 11.100 lei i-au primit elevii si 15.250 de lei i-au primit profesorii. Asta inseamna ca un elev a primit in medie 160 de lei, in timp ce un profesor a fost premiat in medie cu 211 lei. 

La eveniment a luat parte Maria Pop, inspector scolar general, Cosmin Vlaicu, stop_coloana secretarul judetului Salaj si Laura Crisan inspector de specialitate.
“Mi-as dori sa fiti cei care, prin viziune si inspiratie, sa-i schimbati si pe cei de lânga voi”, le-a transmis premiantilor Tiberiu Marc, presedintele Consiliului Judetean Salaj.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *