septembrie 23, 2023

Consiliul Judeţean şi-a majorat cheltuielile cu peste o jumătate de milion de lei

0

Centru Militar Judeţean Sălaj a primit 12.000 de lei pentru 12 licenţe Office.
S-a aprobat Proiectul de hotărare privind rectificarea bugetului propriu al judeţului pe anul 2011, in cadrul şedinţei lunare a Consiliului Judeţean Sălaj care a avut loc ieri.
Cheltuielile au fost majorate cu 588.000 lei, din care mai mult de jumătate sunt alocaţi proiectului „Imbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord – Etapa a II-a”. Centrului Militar Judeţean Sălaj i-au fost alocaţi 12.000 de lei, reprezentand contravaloarea a 12 licenţe Office 2010. 45 de mii de lei au fost alocaţi Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău pentru organizarea primei ediţii a festivalului „Porolissum Fest”, iar 15.000 de lei au fost alocaţi Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, reprezentand cofinanţarea celei de-a 36-a ediţii a festivalului „Ecouri Meseşene”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut