octombrie 5, 2022

Consilierul județean liberal Ioan Iepure a depus juramantul

În ședința ordinara a Consiliului Județean Salaj de ieri, Ioan Iepure, noul consilier județean care îi ia locul demisionarului Gheorghe Lup a depus juramântul. 

Ioan Iepure a fost urmatorul candidat al PDL pe lista consilierilor județeni la alegerile din 2012 și, conform legislației, la demisia unui consilier județean, locul demisionarului este luat de urmatorul candidat de pe lista partidului din care a facut parte consilierul înlocuit.
Pe data de 10 martie, biroul politic județean al PNL (PDL+PNL) a votat în unanimitate decizia în cazul lui Ioan Iepure. “Mulțumesc colegilor de partid ca mi-au dat votul de încredere. Vreau sa reprezint cetațenii în Consiliul Județean și sa ajut la dezvoltarea județului”, a declarat atunci noul consilier. stop_coloana
Ioan Iepure este managerul unei fabrici de producție de succes din Salaj. Iepure este originar din satul Peceiu comuna Banișor. Singura formațiune politica în care a mai activat înainte de a se înscrie în PNL a fost PNȚCD.
În cadrul Consiliului Județean Salaj, Ioan Iepure este membru al Comisiei pentru organizarea și dezvoltarea urbanistica, realizarea lucrarilor publice, protecția mediului înconjurator, conservarea monumentelor istorice și de arhitectura.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.