Consilierii municipali USR-PLUS au deschis un birou online de audiențe

2
407

Cei patru consilieri ai USR-PLUS din Consiliul Local Zalău au deschis, în premieră pentru partidele și formațiunile politice din Sălaj, un birou online de audiențe.

Potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a Alianței USR PLUS Sălaj, acest birou online are scopul de a crea o punte de dialog între cetățeni și consilierii locali USR-PLUS Zalău.

„Vă invităm să ne transmiteți problemele/sesizările/propunerile dumneavoastră legate de municipiul Zalău, prin completarea formularului de mai jos: https://forms.gle/6mkQdfJ1f8bPWVhk6. După completarea formularului, unul dintre consilierii locali USR PLUS vă va contacta pentru stabilirea unei întâlniri și a canalului de comunicare (telefon, zoom, whatsapp). Întâlnirile vor fi organizate și față în față, după pandemie”, se arată în anunțul menționat.

Cei patri consilieri pot fi contactați și pe Facebook sau e-mail în funcție de comisiile din care fac parte: Gabriela Carmen Olar – lider Grup Consilieri Locali USR-PLUS, membru în Comisia de studii, prognoze economico sociale, buget, finanțe: https://www.facebook.com/GabrielaCarmenOlarUSR/, consilier.gabrielaolar@gmail.com, Takacs Zoltan – membru în Comisia pentru drepturile omului, culte, probleme ale minorităților, ordine publică: https://www.facebook.com/takacszoli/, consilier.takacszoltan@gmail.com, Ramona Goga – membru în Comisia pentru sănătate, cultură, învățământ, muncă, protecție socială și sport: https://www.facebook.com/ramona.ioana.goga/, ramona.goga@generatia.plus, Guler Alin – membru în Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, fond funciar, servicii publice, protecția mediului, administrarea domeniului public și privat al Municipiului Zalău, turism, finanțe: https://www.facebook.com/alin.guler81/, alin.guler@ro.plus.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.