Consiliere parentală gratuită, la filiala Scala a Bibliotecii Județene

Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj (Cjrae Salaj), în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, Consiliul Județean Sălaj și Biblioteca Judeţeană “I.S. Bădescu” Sălaj, organizează “Ora Părinților” – o serie de activități de consiliere parentală susținute de profesori consilieri și logopezi, adresate părinților elevilor de liceu.

Activitățile se vor desfășura în perioada februarie-aprilie 2023, la filiala Scala a Bibliotecii Județene „I.S.Bădescu” Sălaj.

Prima întâlnire va avea loc miercuri, 1 februarie, de la ora 16.30, cu tema „Limbajul responsabilității și Mesajele de tip <EU> în comunicarea cu adolescenții”, susținută de Monica Morar și Aniela Lung.

Înscrierea se face pe WhatsApp, la numerele de telefon 0745 159 096 sau 0740 492 098.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut