ianuarie 29, 2023

Conditii de oras in Cehei si Pusta

Introducerea retelei de apa si canalizare in localitatile Cehei si Pusta Vale ramane unul dintre obiectivele importante pe agenda administratiei locale din Simleu Silvaniei. Fondurile pentru acest obiectiv de investitii au fost obtinute in baza Ordonantei de Guvern 7 din 2006, iar lucrarile sunt aproape de finalizare fiind executate in proportie de 80-85% desi au fost asigurate doar 60% din fonduri, pana in momentul de fata.
Primaria Simleu Silvaniei a primit, pana acum, 1.625.000 de lei pentru proiectul de alimentare cu apa potabila si de canalizare in zonele periurbane Cehei si Pusta Vale, guvernul fiind inca restantier fata de firma constructoare. Santierul a fost deschis in zona barierei dinspre Abator, iar pana acum SC TIM Cluj Napoca (firma constructoare) a finalizat introducerea celor 7,5 kilometri de conducta de apa prevazuti in proiect.
In ceea ce priveste reteaua de canalizare menajera, cu o lungime de 8010 metri liniari, aceasta va permite evacuarea apelor uzate inclusiv pentru casele situate mai jos decat canalul colector. Pentru ca acest lucru sa poata fi realizat se vor monta noua microstatii de pompare, iar odata definitivate lucrarile la sistemul de apa si canalizare, edilii se vor ocupa si de amenajarea trotuarelor si a partii carosabile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut