Concursul brazilor de Crăciun la Spitalul Județean

Toate secțiile Spitalului Județean de Urgență Zalău sunt în competiție deschisă. De data aceasta, se întrec în like-uri.

Sămbătă, 18 decembrie, s-a dat startul concursului celor mai apreciați brazi de Crăciun împodobiți de personalul fiecărei secții din cadrul unității spitalicești. Competiția se derulează pe pagina oficială de Facebook a Spitalului Județean, unde comunitatea on-line este invitată să voteze cu un simplu like bradul care le place cel mai mult. Scopul final al acțiunii personalului medical de pe fiecare secție este de a oferi măcar puțin din atmosfera Crăciunului și pacienților internați în această perioadă a anului.

”Anul 2021 a fost un an plin de provocări și situații imprevizibile pentru noi toți. Am învățat că, prin empatie și răbdare, dar mai ales prin sprijinul întregii echipe putem depăși orice obstacol.

Pentru noi, întregul colectiv al a Spitalului Județean de Urgență Zalău, dincolo de toate greutățile pe care le-am întâmpinat, cele mai frumoase momente ale anului 2021 au fost atunci când am realizat că ne sunteți aproape. Răspunsul solidar al comunității sălăjene ne-a determinat să mergem înainte!

Acum, în pragul sărbatorilor de iarnă, împodobirea brazilor de Crăciun a fost un prilej de a uita pentru o clipă de momentele grele de peste an şi de a aduce un strop de bucurie pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, dar şi celor care îi îngrijesc.

Întregul personal medical a participat cu mult suflet în realizarea brazilor de Crăciun şi rezultatele au fost minunate. Astfel că va rugăm sa sustineţi secţiile şi vă invităm să votați prin like, începand de azi, bradul dumneavoastră preferat, până în data de 22 decembrie 2021.

Mulţumim colegilor noștri care au dovedit încă o data că suntem cu toţii O ECHIPĂ!”, este mesajul reprezentanților SJU Zalău prin care lansează oficial invitația de a aprecia brazii ingenioși ai fiecărei echipe.

Până acum, au fost publicate filmulețe cu brazii împodobiți de echipele secțiilor Urologie, Sterilizare și Chirurgie.

Cele mai multe like-uri au fost adunate de bradul și mesajul secției Urologie.

Medicii Alexandra Alb, Ionuț Juravle și Tudor Hodor, cei trei specialiști renumiți peste granițele județului pentru empatia, profesionalismul și rezultatele lor, alături de întreg personalul secției, au realizat un brad în podoabe unicolore și un filmuleț în care prezintă întreaga echipă care a contribuit la realizarea lui și care se dedică pacienților zi de zi.

Cei trei medici transmit și un mesaj tuturor sălăjenilor: ”Echipa Secției Urologie vă urează Sărbători fericite și un An Nou cât mai bun!”

În doar câteva ore, bradul și colinda ”vie” a echipei  ”Urologie” a adunat aproape 300 de like-uri, în timp ce  clipurile celorlalte două secții au adunat 60-70 de like-uri.

Zilnic, pe pagina Spitalul Județean de Urgență Zalău vor fi publicate clipuri și fotografii, iar competiția rămâne deschisă pentru urmăritorii paginii spitalului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut