Concurs pentru șefia Bibliotecii Județene, în următoarele 6 luni

4
624

Managerul Bibliotecii Județene ”Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj, Florica Pop, și-a încheiat mandatul în 5 iunie. Va fi organizat un concurs pentru ocuparea acestei funcții în următoarele șase luni.

Deși legislația îi permitea să propună un nou proiect de management, fără organizarea unui concurs pentru post, Florica Pop a considerat că este momentul să se retragă. Așa cum a declarat pentru Graiul Sălajului la momentul evaluării finale, pe care a luat-o cu notă mare, Florica Pop speră că va fi înlocuită cu o persoană care să fie din domeniu. Concursul urmează să fie organizat în următoarea jumătate de an. Până atunci, Florica Pop rămâne interimar pe funcție.

”Contractul de management al doamnei Florica Pop a expirat în 5 iunie, dată de la care i-a fost delegată exercitarea atribuțiilor managerului până la organizarea unui concurs, dar nu mai mult de șase luni. Calendarul concursului va fi aprobat prin act administrativ al președintelui Consiliului Județean Sălaj”, precizează Andreea Marton, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Sălaj.

4 COMENTARII

  1. Conducerea interimară se asigură până la data începerii executării noului contract de management, dar nu mai mult de 120 de zile calendaristice, cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 32 alin. (4).

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.