Concurs judeţean de recitare din poezia românească

În organizarea Consiliului Judeţean Sălaj, a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, se va desfăşura, în cadrul evenimentului cultural „Primăvara Poeziei”, ajuns anul aceasta la edița a XXII-a, Concursul judeţean de recitare din poezia românească.

Acesta va avea loc în data de 20 aprilie 2024, ora 09.30, în Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Concursul îşi propune să descopere, să sprijine şi să promoveze tinere talente în acest domeniu, adresându-se tuturor elevilor înscrişi la şcolile gimnaziale (clasele V-VIII), licee şi colegii din judeţul Sălaj.

La ambele secțiuni elevii vor recita două poezii, una cu tematică la alegere și una din opera poeților sălăjeni.

Concursul se va desfăşura pe două secţiuni: elevi din şcolile gimnaziale (cls. V-VIII) și elevi din licee şi colegii (cls. IX-XII).

Înscrierile se vor face până în data de 15 aprilie 2024, pe baza fişei de participare, disponibilă pe site-ul www.culturasalaj.ro, la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, Zalău, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 12, tel. 0742-217682; e-mail: caietesilvane@yahoo.com.

Potrivit organizatorilor, comisia de jurizare va fi alcătuită din personalităţi şi specialişti în domeniul literaturii. Se vor acorda diplome și premii în bani.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *