noiembrie 29, 2022

Concurs interjudetean – Cupa " Pro Silva "

Inimosul si perseverentul prof. Ioan Taut, initiator al multor concursuri de orientare turistica a precizat pentru 

rn

rubrica sport din Graiul Salajului : " Sambata 9 noiembrie 2019, pe Meses, zona Relee, se desfasoara acest concurs, peste 100 de sportivi din 6 judete, de la ora 11.Festivitatea de premiere va avea loc dupa ora 14.Surpriza concursului este ca Olah Stefan, multiplu campion european si mondial va face o demonstratie de radio -orientare.Terenul este greu, pante abrupte, trasee pentru fiecare categorie de varsta si sex." Acest concurs are si un si un scop,acela de a ne scoate din rutina zilnica , de a ne deconecta putin de la mecanismul zilnic , de a ne face " frati cu codrul ", mai adauga interlocutorul nostru.
Locul de intalnire al tuturor concurentilor va fi varful muntelui Meses, zona spre Relee, la cca. 300 m de intersectia spre Traznea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *