octombrie 7, 2022

Concurs in Politia salajeana pentru angajarea a noua sefi de post in noua comune

Candidati fara concurenta la Pericei si Carastelec. Pentru concursurile din sase comune, termenul limita de depunere a a candidaturilor este 11 iunie

rn

IPJ Salaj organizeaza trei concursuri pentru ocuparea a 9 functii de sef de post in 9 comune din Salaj – Coseiu, Pericei, Carastelec, Poiana Blenchii, Creaca, Simisna, Criseni, Fildu de Jos si Sanmihaiu Almasului.
Primul examen pentru ocuparea functiilor de sef de post – in Coseiu, Pericei si Carastelec – va avea loc pe 21 iunie, iar termenul de depunere a dosarelor candidatilor a expirat in 4 iunie. Presedintele comisiei de concurs este comisarul sef de politie Ioan Groza.
Am cerut Inspectoratului de Politie Judetean Salaj sa faca publica lista cu candidatii si cu membrii comisiei de concurs. Telefonic, inspectorul sef Aurel Stirb ne-a asigurat ca vom primii toate informatiile solicitate, insa pana la inchiderea editie nu am primit nici o informatie concreta, decat ca solicitarea noastra a fost inregistrata si data in lucru.
Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea, ne-a comunicat doar ca pentru cele trei posturi de politie – Coseiu, Pericei si Carastelec – s-au inscris 5 candidati, din judetele Salaj si Satu-Mare.
Pentru Coseiu se bat trei candidati, iar pentru Carastelec si Pericei au intrat in concurs cate un singur candidat pe post.

rn

Al doilea examen, pentru ocuparea functiilor de sef de post in Poiana Blenchii, Creaca si Simisna, va avea loc pe 26 iunie, iar termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este 11 iunie.
Al treilea examen, pentru ocuparea functiilor de sef de post in Criseni, Fildu de Jos si Sanmihaiu Almasului, are loc pe 27 iunie, iar termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este tot 11 iunie.
Potrivit documentelor publicate de IPJ Salaj pe site-ul propriu, presedintele comisiei de concurs este acelasi Ioan Groza, iar membri sunt Pompiliu Sturzu – adjunct al sefului Politiei Municipiului Zalau si Boldea Horea Viorel – comandantul Politiei Orasului Jibou. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.