septembrie 28, 2022

Concurs de Dragobete

De ziua romaneasca a indragostitilor, Dragobetele, Biblioteca Judeteana “Ionita Scipione Badescu” provoaca perechile salajene la un concurs inedit: o intrecere a povestilor frumoase de dragoste, traite de fiecare in parte. Cadrul in care vor putea fi dezvaluite aceste povesti va fi oferit, luni, 23 februarie, incepand cu ora 17,00, de sala de conferinte a Consiliului Judetean Salaj.
Tot atunci si tot acolo, Biblioteca Judeteana organizeaza o preselectie pentru trupa de teatru a institutiei, tinerii interesati sa faca parte din aceasta trupa avand de pregatit, in acest sens, un monolog (la alegerea concurentilor), un moment de pantomima (la propunerea juriului) si un dans tematic (la propunerea juriului). De asemenea, concurentii vor avea de lecturat un text la prima vedere si de propus un nume pentru trupa din care ar urma sa faca parte.
Cei interesati de concurs sau de selectie pot cere informatii suplimentare si se pot inscrie adresandu-se direct sau telefonic la secretariatul Bibliotecii Judetene (din spatele cladirii Prefecturii, telefon 0260 623007).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.