noiembrie 27, 2022

Concilierea – solutia pentru datornicii la banci

Peste 1300 de romani au negociat cu bancile si IFN-urile, prin intermediul Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar (CSALB), incepand cu anul 2016.
Au obtinut conditii mai bune pentru contractele aflate in derulare, reduceri de dobanzi si comisioane si chiar stergerea partiala sau integrala a soldului.
Solutiile au fost date in mai putin de trei luni. Concilierea, realizata cu sprijinul a 21 de profesionisti in drept si in domeniul finaciar-bancar, este gratuita pentru consumatori.
CSALB: "Se constata o deschidere din ce in ce mai mare a institutiilor bancare din tara noastra catre rezolvarea pe cale amiabila a problemelor cu consumatorii".
Dupa aproape trei ani si jumatate de activitate a Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB), se constata o deschidere din ce in ce mai mare a institutiilor bancare din tara noastra catre rezolvarea pe cale amiabila a problemelor cu consumatorii, arata un comunicat transmis de CSALB.
Efectul implicarii CSALB in rezolvarea problemelor dintre consumatori si institutiile financiare este descris de banci ca fiind unul vizibil, cuantificabil si benefic.
Pentru consumatori, aceasta alternativa are mai multe avantaje: este gratuita, flexibila, usor de accesat, arata specialistii Procedura concilierii este o alternativa reala la solutionarea litigiilor prin intermediul instantelor de judecata, considera specialistii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *