noiembrie 26, 2022

Concerte dedicate Zilei Naționale susținute de Aldea-Teodorovici la Zalău și la Șimleu

Băiatul soților Aldea-Teodorovici, cunoscuți ca mari susținători ai unirii Moldovei cu România în anii 90 și care au murit într-un accident misterior, va concerta cu ocazia Zilei Naționale a României la Zalău și la Șimleu Silvaniei. Cristofor Aldea-Teodorovici ajunge în Sălaj datorită faptului că orașul Șimleu Silvaniei este înfrățit cultural cu unul dintre raioanele capitalei Moldovei, Chișinău. Cristofor vine împreună cu o orchestră. 

Evenimentul de la Zalău va avea loc joi, 26 noiembrie, cu începere de la ora 18.00, la Casa Municipală de Cultură. Intrarea va fi pe bază de invitație, care se găsește la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău.
Pe 29 noiembrie artistul va fi la Șimleu Silvaniei. stop_coloana Spectacolul era programat inițial în Casa Orășenească de Cultură, dar aceasta nu are aviz ISU, iar pentru că organizatorii nu au dorit să anuleze concertul deja anunțat, locația a fost mutată. Concertul se va ține de la ora 18.00 la Cabana Brădet, cu sprijinul Primăriei Orașului Șimleu Silvaniei.
Artistul va cânta piesele părinților săi, Doina și Ion Aldea-Teodorovici.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *