februarie 5, 2023

Concert extraordinar de colinde la Clădirea Transilvania din Zalău

Primăria Municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură Zalău organizează, duminică, 19 decembrie 2021, de la ora 18.00, un concert de colinde intitulat ”Deschide gazdă ușă”.

Printre participanți se numără Grupul de colindători ”Columna”, Grupul Vocal ”Zestrea”, Grupul vocal ”Tradiții” al Liceului de Artă ”Ioan Sima” Zalău, Grupul de colindători ”Porolissum” (dansatori), Grupul de colindători ”Porolissum” (soliști vocali) și Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ”Porolissum”, avându-i ca invitați speciali pe Maria, Mihai și Mihaela Nemeș din județul Maramureș.

Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău de luni până joi, orele 08.00-18.00, și vineri de la 08.00-13.00, prețul unui bilet fiind de 10 de lei.

1 thought on “Concert extraordinar de colinde la Clădirea Transilvania din Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut