Concert de colinde la Zalău

Primăria municipiului Zalău, prin Casa Municipală de Cultură, organizează în data de 20 decembrie, cu începere de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău, concertul de colinde ”Deschide Ușa Creștine”.

Alături de soliștii locali Vasile Coca, Rodica Pop Seling, Aurora Moga Popovici, Andreea Vălean Indrecan și Claudiu Costinaș, pe scena Casei de Cultură vor urca și câțiva invitați speciali din Cluj, din Ținutul Pădurenilor: Veronica Macarie Moldovan și Grupul Vocal ”Arheo”, Bogdan Toma și Grupul de Colindători din Ținutul Pădurenilor și Maria Golban Șomlea.

De asemenea, spectacolul va cuprinde și momente artistice susținute de Ansamblul Folcloric ”Columna, coregraf Gabriela Hossu, Viflaimul, obicei din satul Pericei, Grupul Vocal ”Zestrea”, coordonator Rodica Pop Seling, Rapsodia Sălajului – veterani, coregrafi Doina și Anghel Dușcaș, Dansatorii Ansamblului Artistic Profesionist ”Porolissum”, coregraf Anghel Dușcaș și Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ”Porolissum”, dirijor Ionut Dârjan.

Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău, de luni până joi, între orele 10.00-18.00, și vineri între orele 08.00-13.00.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *