Concert BluesCore la Zalău

0
159

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Asociația culturală Creart, cu sprijinul Primăriei municipiului Zalău, vă invită la concert.

Trupa BluesCore va susține duminică, 13 iunie, de la ora 19.30, un recital la Teatrul de vară din Parcul Central.

Intrarea se va face pe bază de bilete, în limita locurilor disponibile. Acestea pot fi achiziționate de la secretariatul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Zalău, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 12, de luni până joi între orele 9 – 15.30, iar vinerea între 9 -12. Prețul unui bilet este 10 lei.

Au acces la concert persoanele vaccinate, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă textul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.