februarie 5, 2023

Comunicator USR: Vom construi o alternativă liberală

După votul de învestitură primit de Guvernul Ciucă, cei de la USR vor să se constituie într-o alternativă liberală pentru dezamăgiții de alianța PNL-PSD.

”USR a votat astăzi împotriva monstruoasei coaliții PSD-PNL-UDMR și a unui guvern antireformator. Este o majoritate toxică formată de președintele Iohannis, care va avea aproape toată puterea în statul român. De azi, USR devine cel mai mare partid din opoziție și singurul partid din opoziție care îmbrățișează valorile democratice, europene și autentic liberale. Anul trecut, am primit votul oamenilor pentru un program de modernizare a României. În 11 luni am reușit să punem la punct cel mai important program de reformă de după 1989 – PNRR, 30 de miliarde de euro, bani pentru construirea de noi spitale, digitalizarea școlilor și autostrăzi. Din păcate, nici PNL, nici UDMR și nici președintele Iohannis nu au fost cu adevărat interesați de modernizarea României. Cînd ne-am opus jafului PNDL3, 50 miliarde lei pentru clientela de partid, au făcut totul să ne scoată de la guvernare. Acum au găsit partenerul perfect pentru programul de jaf din bani publici: PSD, cel mai corupt partid din România. Peneliștii și președintele Iohannis îl fac azi vicepremier pe Sorin Grindeanu, premierul OUG 13 împotriva căruia sute de mii de oameni au protestat săptămâni întregi în 2017. Este o rușine. Noi nu vom abandona niciodată obiectivul nostru de modernizare a României. USR este gata să înceapă discuții cu toți cei care împărtășesc această viziune politică și cred că o construcție solidă și onestă pe partea dreaptă a spectrului politic îi reprezintă. Vom construi o alternativă liberală a românilor activi, neresemnați în fața minciunii, hoției și incompetenței. Îi vom reprezenta în egală măsură pe cei din România și Diaspora, de la oraș sau de la țară, pe toți cei care își doresc o țară modernă, europeană, și care sunt gata să contribuie la dezvoltare României prin munca lor”, este mesajul transmis de Ionuț Moșteanu, de la USR.

4 thoughts on “Comunicator USR: Vom construi o alternativă liberală

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut