septembrie 25, 2023

Trei noi institutii au devenit parteneri pentru promovarea transparentei si integritatii in judetul Salaj, lupta impotriva coruptiei si liberul acces la informatiile de interes public alaturi de Institutia Prefectului Judetului Salaj.
Politia Municipiului Zalau, reprezentata de Comisar sef de politie, dl. Cordea Traian Gelu si Ardelean Sorin, reprezentantul Politiei de Proximitate, Directia Generala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Anticoruptie Cluj-Napoca, Biroul Anticoruptie pentru judetul Salaj, reprezentata de scms. Sabau Florin si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Salaj, reprezentat de colonel Vasile Bocea.
In aceasta perioada partenerii lucreaza la intocmirea unui calendar de activitati comune care va cuprinde campanii de informare, activitati comune si realizarea de materiale informative, diseminarea informatiilor privind procesele de reforma ale administratiei publice.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut