septembrie 30, 2022

Comunicat de presa

Luni, 2 februarie, la Catedrala episcopala “Inaltarea Domnului” din municipiul Zalau s-au desfasurat lucrarile Consiliului Eparhial si ale Adunarii Eparhiale a Episcopiei Salajului. Lucrarile au fost precedate de Sfanta Liturghie si de slujba de Te-Deum savarsite de catre Preasfintitul Parinte Dr. Petroniu Florea inconjurat de un sobor de preoti si diaconi.
In cadrul lucrarilor forurilor deliberativ si executiv ale Episcopiei Salajului au fost prezentate rapoartele de activitate ale sectoarelor administrativ-bisericesc, cultural, economic, social-filantropic, patrimoniu si constructii bisericesti.
Membrii Adunarii Eparhiale au analizat si au luat act cu bucurie de realizarile deosebite infaptuite in cele zece luni de la instalarea Preasfintitului Episcop Petroniu si de la alcatuirea aparatului administrativ eparhial. De asemenea, s-au propus solutii in vederea consolidarii si imbunatatirii situatiei economice a Eparhiei, construirea unui sediu episcopal, ajutorarea parohiilor sarace, dezvoltarea actiunilor cu caracter social.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.