februarie 9, 2023

Episcopia Salajului a intensificat actiunile cu caracter social, venind astfel in sprijinul celor care au nevoie de caldura sufleteasca, de sprijin si de ajutor material.
Astfel, in seara zilei de 15 decembrie, reprezentantii Episcopiei – P.C. Pr. Florin Crecan, consilier social, P.Cuv. Singhel Antonie Pinta, exarhul manastirilor, maica Stela Andrunache, insotiti de un grup de colindatori, membri ai Ligii Tineretului Crestin Ortodox Zalau, s-au deplasat la Centrul de ingrijire si asistenta Crasna, unde au colindat si au oferit pachete cu hrana pentru un numar de 100 de varstnici cu dizabilitati fizice si psihice.
Aceasta actiune se adauga actiunilor cu caracter similar desfasurate de Episcopia Salajului la Centrul de Servicii Comunitare Jibou (6 decembrie), Casa de tip familial din Somes Odorhei (6 decembrie), scoala si Caminul de batrani de la Manastirea Bic (9 decembrie).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut