septembrie 30, 2023

DGFP Salaj aduce in atentie faptul ca 25 februarie, a anului in curs, este termenul limita pentru depunerea Declaratiei privind obligatiile de plata la bugetul de stat general consolidat- Formular 100 si a Declaratiei privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale- Formular 102. Astfel, contribuabilii persoane juridice sau fizice care retin la sursa impozitul pe venit (cu exceptia impozitului din salarii datorate de microintreprinderi, asocieri fara personalitate juridica constituite intre persoane fizice precum si persoane fizice care desfasoara activitati independente, acestea avand obligatii trimestriale) vor depune pana in 25 februarie formularul 100, pentru luna ianuarie.
Formularul 102, pentru luna ianuarie, trebuie depus pana la aceiasi data de catre platitorii de contributii carora le revin obligatii de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale cuprinse in Nomenclatorul obligatiilor de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale, cu exceptia celor care au obligatii fiscale trimestrial sau semestrial.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut