ianuarie 29, 2023

Sala de videoconferinte a Institutiei Prefectului Judetului Salaj a gazduit ieri, 11.02.2009, prezentarea Proiectului Tinerilor Profesionisti de catre expertii UCRAP Luiza Miniosu si Dragos Pop.
La intalnire au participat prefectul judetului Salaj, dr. Andrei Barbu Todea, reprezentanti ai institutiilor publice locale, dar si tineri care doresc sa se inscrie in program. Detalii privind experienta europeana si specificul muncii de manager public au fost oferite de Mihaela Bujor, manager public la Institutia Prefectului Judetului Cluj si Iulia David, manager public la Institutia Prefectului Judetului Salaj. Tinerii absolventi de studii superioare, sub 35 de ani si vorbitori de engleza sau franceza, se pot inscrie in Programul Tinerilor Profesionisti pana la data de 27 februarie 2009, accesand site-ul www.yps.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut