octombrie 3, 2022

Comunicat

Institutia Prefectului Judetului Salaj a semnat astazi (n.n. vineri), 06.02.2009, parteneriate media cu reprezentantii Civilpress, ZTV Media, Szilagysag sub egida Parteneriatului Strategic pentru Transparenta.
Salajeanul a fost primul partener media al institutiei, iar alte parteneriate sunt in curs de semnare cu Focus TV si Agerpress.
Partenerii media se obliga sa mediatizeze evenimentele desfasurate sub egida Parteneriatului, iar Institutia Prefectului se obliga sa utilzeze sigla “Partener media” pe toate materialele promotionale. De asemenea, partenerii vor deschide un link pe site-ul propriu.
Scopul parteneriatelor media il constituie promovarea reciproca a imaginii si facilitarea liberului acces la informatie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.