februarie 5, 2023

Muzeul Judetean de Istorie si Arta-Zalau, sub egida Consiliului Judetean Salaj, in colaborare cu Arhivele Nationale-Directia Judeteana Salaj, organizeaza expozitia temporara “Unirea Principatelor Romane – 150 de ani”. Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 23 ianuarie 2009, orele 13, in sala mica de expozitii temporare a Sectiei de Istorie “Vasile Lucacel”.
Expozitia incearca sa surprinda, prin fotografii si documente de epoca, principalele momente care au dus la realizarea Unirii Principatelor Romane, precum si cateva aspecte din viata si opera domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Vernisajul expozitiei va fi urmat de un simpozion stiintific, organizat in colaborare cu Inspectoratul Scolar Salaj si Universitatea Vasile Goldis.In cadrul simpozionului vor sustine prelegeri pe aceasta tema, cercetatori stiintifici din cadrul muzeului, arhivisti si profesori de istorie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut