Comunicat

De 1 iunie, Ziua Copiilor, ora 11.00, Prefectului Judetului Salaj Ionel Ciunt a primit o vizita a copiilor din clasa a III-a C, Scoala “Simion Barnutiu” indrumata de d-na invatatoare Olivia Maxim. Copiii au vizitat Institutia Prefectului Judetului Salaj, inclusiv biroul prefectului si a celor 2 subprefecti, s-au informat despre specificul muncii in administratie, despre atributiile Prefectului si a celorlalte institutii din judet, primarii, servicii publice deconcentrate.
Finalul vizitei a constat intr-o masa rotunda intre prefectul judetului Ionel Ciunt si elevii care au vizitat institutia, in Sala de videoconferinte.
Discutiile au fost interactive, copiii venind cu numeroase propuneri pe care le-au “desemnat” prefectului spre rezolvare: construirea unui aeroport in Zalau, a unui patinoar, marirea numarului de spatii verzi, infiintarea unui parc de distractii, bazin de inot, repararea drumurilor, deschiderea terenului de golf, amenzi pentru cei care lipesc afise pe copaci, desfiintarea barurilor si amenajarea unei sali de dans.
Daca Prefectul Judetului a plecat cu agenda destul de incarcata de la acesta intalnire, copiii i-au multumit spunand ca facilitarea acestei vizite institutionale a fost cel mai frumos cadou pe care l-au primit de Ziua Copilului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *