noiembrie 27, 2022

Conform solicitarii Guvernului Romaniei, Institutia Prefectului Judetului Salaj a centralizat si a transmis pana la data de 25 martie a.c. situatia facturilor emise si neachitate pana la data de 31 decembrie 2009 de catre serviciile publice deconcentrate.
In urma acestei centralizari, rezulta ca trei servicii publice deconcentrate s-au aflat in situatia de a avea solduri neachitate, si anume:
•Inspectoratul Scolar Judetean – 3.800.000 lei;
•Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca – 9.710 lei;
•Directia de Sanatate Publica – 23.657 lei.
Cele trei servicii publice deconcentrate aflate in aceasta situatie si-au achitat facturile neplatite pana la data raportarii acestora, 25 martie 2009.
Guvernul a solicitat, pana in data de 2 aprilie 2009, si situatia fondurilor derulate de catre primarii prin proiecte derulate prin fondurile de pre-aderare (PHARE, ISPA si SAPARD), a fondurilor derulate prin proiecte post-aderare, graficul finantarii licitatiilor si situatia obiectivelor de investitii finantate din bugetele locale. Aceste informatii vor fi, de asemenea, facute publice dupa centralizarea lor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *