Echipa interinstitutionala judeteana Antitrafic din judetul Salaj s-a intalnit, ieri, in sedinta de lucru la sediul Institutiei Prefectului. Grupul de lucru Antitrafic este infiintat in baza Strategiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane si implementeaza Planul Local de Actiune in domeniu. Intalnirea a fost moderata de subprefectul judetului Salaj, doamna Onorica Abrudanu si inspector principal al Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane, dl. Viorel Feldrihan.
Institutiile participante, printre care amintim: Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Cluj-Napoca, Tribunalul Salaj, Consiliul Judetean, Inspectoratul Teritorial de Munca, Directia Generala de Asistenta Sociala, Inspectoratul de Politie al judetului Salaj vor desfasura actiuni concrete pentru prevenirea si combaterea traficului de persoane, asistenta psiho-sociala a victimelor si reintegrarea acestora in societate.
Institutiile implicate au semnat Conventia de Colaborare la nivelul judetului Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut