decembrie 3, 2022

Vineri, 20 martie, la ora 9.00 a avut loc videoconferinta pe tema desfasurarii alegerilor europarlamentare din 7 iunie 2009. Actiunile intreprinse de Institutia Prefectului Judetului Salaj pentru buna desfasurare a alegerilor pana la aceasta data sunt urmatoarele: organizarea Comisiei tehnice judetene si a grupului tehnic de lucru pentru organizarea alegerii membrilor din Romania in Parlamentul European prin Ordinul Prefectului nr. 45/17.03.2009; aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea la nivelul judetului Salaj a actiunilor necesare desfasurarii alegerilor.
Totodata, a fost transmisa primariilor din judet o circulara privind delimitarea sectiilor de votare pana la termenul prevazut de HG 217/2009, iar zilnic se realizeaza o monitorizare a actiunilor si termenelor cuprinse in legislatia care reglementeaza organizarea si desfasurarea alegerilor din 7 iunie 2009.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *