Comuna Maeriste pune accent pe sportul de masa

Comuna Maeriste pune  accent pe sportul de masa

Comuna Maeriste poate fi un exemplu pentru majoritatea administratiilor din judet in ceea ce priveste investitiile din domeniul sportului. 

rn

“n comuna exista o sala de sport, doua terenuri de fotbal omologate pentru competitiile oficiale organizate de AFJ Salaj, dar si doua terenuri cu suprafata sintetica. Urmeaza sa fie construit si cel de-al treilea. Accesul localnicilor la cele patru terenuri de fotbal este gratuit, iar populatia apreciaza acest beneficiu; in fiecare zi cand vremea permite tinerii sau copiii din satele comunei joaca fotbal.
Sala de sport a fost inaugurata în anul 2012, fiind o investitie realizata prin Compania Nationala de Investitii. Valoarea lucrarilor se ridica la suma de peste un miliard de lei vechi, o parte dintre fonduri fiind sustinute de autoritatile comunale.
Pe 1 iunie 2014, a fost inaugurat primul teren cu suprafata sintetica din comuna. Investitia, care se ridica la suma de 170.000 de lei, a fost finantata exclusiv din bugetul local al comunei si a fost realizata în satul Giurtelcu Simleului.
Celalalt teren de fotbal cu suprafata sintetica a fost inaugurat în 2016. Terenul este situat lânga caminul cultural din satul Cristelec.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *