ianuarie 31, 2023

Comuna Cuzăplac este în doliu. Primarul Mircea Pop s-a stins fulgerător din viață

Primarul comunei Cuzăplac, Mircea Pop, s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 55 de ani. Vestea a întristat întreg Sălajul, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și cel mai longeviv primar sălăjean.

Problemele cardiace și decesul soției sale, în luna aprilie a acestui an, i-au agravat starea de sănătate. Mircea Pop a fost găsit căzut de rudele sale miercuri dimineața, acestea fiind și cele care au solicitat intervenția unui echipaj de la Ambulanța Sălaj. A fost solicitat și elicopterul SMURD, însă Mircea Pop nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au declarat decesul.

Întreaga comunitate din Cuzăplac este acum îndoliată, Mircea Pop conducând administrația locală din anul 1989, când avea doar 23 de ani.

Până în anul 2020, a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul PSD Sălaj printre care și cea de președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PSD, iar din 2021, a fost vicepreședinte PNL Sălaj.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Redacția Graiul Sălajului transmite sincere condoleanțe familiei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut