decembrie 3, 2022

Comuna Chiesd din judetul Salaj se afla intr-un clasament al celor mai bogate comune din Romania, in anul 2018

Surpriza care vine din judetul Salaj, in ceea ce priveste veniturile totale ale bugetului, este comuna Chiesd, care are prilejul de a se regasi pe locul 21 in topul celor mai bogate primarii de comuna de la nivelul judetelor in anul 2018, potrivit analizeeconomice.ro.
17,33 milioane lei. Aceasta este suma veniturilor incasate anul trecut de cea mai bogata Primarie de comuna din judetul nostru, Primaria Chiesd.
Conform datelor preluate de la Directia pentru Politici Fiscale si Bugetare Locale din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, comuna cu cel mai mare buget in anul 2018 a fost Chiajna din sectorul agricol Ilfov (68,10 milioane lei). Pe locul secund s-a aflat comuna Floresti din Cluj, cu 46,87 milioane lei, iar pe pozitia a treia comuna Dragomiresti din Ilfov cu 35,89 milioane lei.
Cele mai sarace primarii de la nivel de judete sunt din judetele Ialomita si Caras-Severin, respectiv comunele Valea Ciorii (9.6 mil lei) si Bozovici (9.07 mil).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *